Vaihtoautot rahoituksella Kokkolasta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Autokuvake

Autolandiasta Kokkolasta saat laadukkaat vaihtoautot ja muut ajoneuvot. Ostamme vanhan kulkupelisi pois ja tarjoamme monipuoliset rahoitusvaihtoehdot hankinnallesi. Lisäksi vuokraamme asuntoautoa ja asuntovaunua.


Autolandia myy, rahoittaa ja vaihtaa laadukkaat vaihtoautot ja muut ajoneuvot.

Myytävät autot ja muut ajoneuvot

Olemme erikoistuneet tavallisen käyttäjän ja perheen kulkupeleihin, joilla on mukava taittaa matkaa. Tarjolla on useita hyvin varusteltuja ja huollettuja vaihtoehtoja.

 

Kesäkaudella valikoimaamme kuuluvat myös moottoripyörät ja esimerkiksi vesijetit. Talviaikaan myymme muun muassa moottorikelkkoja. Löydät tällä hetkellä tarjolla olevat vaihtoautot Nettiauton sivuilta.

Katso valikoima Nettiautosta

Osto- ja vaihtokauppa

Ostamme käytettyjä autoja ja muita ajoneuvoja vaihdossa. Ostamme tarvittaessa vanhan autosi pois, mutta voit myös tarjota sitä vaihdossa. Otamme vaihdossa vastaan monia erilaisia ajoneuvoja – tarjoa rohkeasti! Tarvittaessa lunastamme loppuvelan pois.

 

Haluatko kuulla, mitä tarjoamme ajoneuvostasi? Ota yhteyttä, niin annamme reilun arvion! Voit myös lähettää kuvia WhatsAppilla.

Katso yhteystiedot tästä

Joustavat rahoitusvaihtoehdot

Tarjoamme joustavat rahoitusvaihtoehdot hankinnallesi. Toimimme yhteistyössä muutaman rahoitusyhtiön kanssa, muun muassa Santander ja Svea. Voit hakea luottopäätöstä asioidessasi liikkeessämme.

Voit ehdottaa itsellesi sopivaa kuukausierää ja maksuaikaa jopa aina 96 kk saakka. Käteismaksuosuus on noin 10−30 % ajoneuvon kauppahinnasta, mutta voit käyttää myös vaihtoautoasi käsirahana. Käsirahana voit käyttää vanhaa vaihtoautoasi, mutta tarjoamme rahoituksia jopa ilman käsirahaa.

Kysy lisätietoja

Matkailuauto tai -vaunu vuokralle

Haaveiletko joustavasta matkanteosta? Matkailuauto tai matkailuvaunu on loistava vaihtoehto, jos haluat matkustaa omilla ehdoillasi. Kaikki matkalla tarvittava kulkee helposti mukanasi, ja voit pysähtyä yöpymään tai vaikka laittamaan ruokaa tarpeen mukaan.

 

Ota yhteyttä ja kysy varaustilannetta. Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostilla tai jättämällä yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Tutustu lisää ja varaa!

Varaa matkailuauto

Puhelinkuvake

Saat liikkeestämme Kokkolasta laadukkaat ja hyvin varustellut vaihtoautot ja muut ajoneuvot.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!